LGBT desteği ile bilinen ses sanatçısı Gülşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Zafer Bayramı programında sahne alacak. İddialara göre İBB bunun için kesenin ağzını açtı ve Gülşen'e servet ödedi.

Şarkıcı Gülşen'e 3 yıla kadar hapis istemi!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son zamanlarda LGBT topluluğuna verdiği destekle gündemde. CHP’li başkan, belediyeye bağlı kurum ve etkinliklerde LGBT propagandası yapılmasına izin verdiği ve belediye personeline LGBT eğitimi zorunlu kıldığı için eleştirilere cevap vermeden 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için LGBT destekçisi sanatçı Gülşen ile anlaştığı ortaya çıktı.

LGBT verdiği destekle defalarca gündeme gelen ve hakkında çeşitli işlemler yapılan Gülşen, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında İBB adına sahne alacak.

Milli, manevi değerlerin göstergesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sosyal medya da Gülşen'in çıkması doğru mu diye eleştiriliyor.

 10 MİLYON LİRA ALACAK

İBB tarafından LGBT destekçisi Gülşen’e ödenecek tutarın servet değerinde olduğu iddia ediliyor. İsmini vermek istemeyen İBB’den üst düzey bir yetkili bir gecelik sahne fiyatı olarak Gülşen’e tamı tamına 10 milyon lira ödeneceğini iddia etti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Gambiya'ya gitti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Gambiya'ya gitti