Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı

Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi'nde bulunan bir sanayi sitesine önceki sabah gelen vatandaşlar, çöp konteynerlerinin üstüne bırakılmış arabayı görünce şoke oldu.

SİNİRLENEN ESNAF YAPMIŞ

Sanayi sitesinde kaynak işleri yapan esnafın, dükkanının önüne araba park edilmesine sinirlendiği için olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Site yönetimini durama el atarak aracı tekrar forklift ile indirtti ve sahibine ulaşılamayan otomobili otoparka çektirdi. Show Haber'in haberine göre çöp konteynerına bırakılan aracın sahibi Abdulkerim Fırat, yaşanan olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Plakayı sorgulatıp aileme ulaşabilirler. 1,5 saatte aracın başına bu olaylar geldi. Aracı o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Kim ister aracını o halde görmeyi, dalga konusu oldu bir de. Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar. Aracın alt tabanında ezilmeler oldu tabi, şikayetçiyim."