Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi Turgut Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına belgeyle cevap verdi

Olay, 30 Ağustos 2019'da Kocaeli'nin Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre,  İ.C.'nin telefonunu çalan  M.M., kayıplara karıştı. Olayın ardından inceleme başlatılırken İ.C. ve yakınları tarafından zorla bulunan M.M., zorla bir araca bindirilerek iş yerinin bodrumuna kapatıldı. Daha sonra M.C.'yi soyup darp eden şahıslar o anları kamerayla kaydetti. İhbar nedeniyle olay yerine gelen ekipler,10 şüpheliyi gözaltına aldı.  Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Yaşadığı işkenceyi anlatan M.M. şu ifadeleri kullandı:

"Üstüme limon sürdüler"

"E.S. beni telefonla aradı. Evine gittim. Sonra evden çıktık. Bir müddet sonra hiçbir şey demeden E.S. yanımdan ayrıldı. Bende caddeye doğru devam ettim. Sonra yanıma bir araç yaklaştı. Araçtan 2 kişi indi ve beni zorla arka koltuğa bindirdi. Araçta yüzüme yumruk attılar. Araçla daha önce telefon çaldığım kıyafet dükkanına götürdüler. Burada alt kata indirdiler. Bu sırada birkaç kişi daha geldi ve 9 kişi oldular. Hepsi beni darp etti. Yumrukladılar, tekmelediler ve ellerindeki sopalarla vurdular. Üstüme limon sürdüler.

"'Ben devletim' dedi"

3 kez yanan sigarayı göğsüm, kollarım ve bacaklarımda söndürdüler. Bana hırsızlık yaptığım için bunları yaptıklarını söylediler. Benden 6 bin lira istediler. 1 saat içinde vermezsem öldüreceklerini söylediler. 'Yanımda param yok. Ömer amcamı arayayım' dedim. Amcamı aradım parayı istedim, 'Yoksa beni öldürecekler' dedim. Şahıslardan biri çenemden tuttu, 'Ben devletim' dedi. Eşofmanımı çıkardılar ve onun ipini boğazıma bağladılar. Birinin elinde soda şişesi vardı. Şişeyi makatıma sokmaya çalıştı"