ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 16 Eylül Cumartesi akşamı yeni sezonun ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Akif, oğlunun kaybıyla büyük bir yıkım yaşadı. Dizinin 95. bölümünde Akif, elinde silahla intihar etmeye kalkışmış ve bölüm sonunda silahın patladığı duyulmuştu. Bu sahne izleyicileri şoke etmiş ve Akif'in akıbeti merak konusu olmuştu. İnternet üzerinde yapılan aramalarda, Celil Nalçakan'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı, yeni sezonda rol alıp almayacağı soruları sıkça soruldu. Peki, Kardeşlerim Akif öldü mü, yaşıyor mu, yeni sezonda var mı yok mu? İşte, cevabı...

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrıldı

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonun ilk bölümüyle 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı ekrana geldi. Bölümde, Kadir'in trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve Melisa'nın bu kazaya neden olduğunu anlayan Doruk büyük bir yıkım yaşadı.

Doruk Atakul, gözyaşlarıyla aracını sürerken birdenbire önüne bir kadın ve çocuk fırladı. Onlara zarar vermemek için direksiyonu çevirdi. Ancak aracı kontrol edemedi ve yoldan çıktı. Aracın camları paramparça oldu, araç hurdaya döndü. Doruk Atakul, ağır yaralandı ve kurtarılamadı. Üç sezon boyunca Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, diziden ayrılmış oldu.

Kardeşlerim Akif öldü mü? Celil Nalçakan diziden ayrılıyor mu?

Akif, Doruk'un kaybından sonra yaşama isteğini yitirdi. Hayatına son vermek için silahını kafasına doğrulttu. 95. bölümün finalinde silah patladı ve Asiye'nin korku dolu bakışları izleyicileri ekran başına kilitledi. Kardeşlerim dizisinde Akif'in akıbeti merak konusu oldu. Diziden ayrıldığı iddia edilen Celil Nalçakan'ın akıbeti izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Akif'in hayatta kalacağı umut edilirken, yeni bölümde yaşananlar tüm sorulara cevap verecek.