Yurt dışında ikamet eden bir gurbetçi, Türkiye'den ikamet ettiği ülkeye doğru dönerken Yunanistan sınırları içerisinde kaza yaptı. Kazadan sağ kurtulan gurbetçi, yolun ortasına seccadesini açıp namaza durdu. Yardıma gelen itfaiye ekipleri yardıma geldiği sırada seccadenin üstüne basınca öfkelenen gurbetçi, öfkesine hakim olamayıp itfaiye erlerine saldırıda bulundu. Bundan dolayı hakkında 2 senelik hapis isteminde bulunuldu.

Yurt dışında yaşayan bir gurbetçi Yunanistan'da gişelere hızlı girerek kaza yaptı. Kazadan sağ kurtulan gurbetçi yolun kenarına seccade serip otobanda namaz kılmaya başladı. Müdahale için gelen itfaiye ekiplerine seccadeye bastığı için saldıran gurbetçi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Yunanistan'da kaza yaptı, yolun ortasında namaza durdu! 2 yıl hapsi isteniyor

Almanya'da oturma eylemi yapan Filistin destekçilerine polis müdahalesi Almanya'da oturma eylemi yapan Filistin destekçilerine polis müdahalesi

İTFAİYE ERLERİNE SALDIRDI

Bariyerlere çarpan ve daha sonra aracı devrilen sürücü, kazadan sağ kurtuldu. Yol ortasında seccade serip namaz kılmaya başlayan sürücünün yardımına itfaiye ekipleri ulaştı. Namazı bitiren ve itfaiye ekiplerine seccadeye bastığı için saldıran gurbetçi, polis tarafından gözaltına alındı.

Yunanistan'da kaza yaptı, yolun ortasında namaza durdu! 2 yıl hapsi isteniyor

MAHKEMEYE ÇIKTI

Mahkemeye çıkarılan gurbetçi vatandaşın 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı öğrenildi.