Kılıçdaroğlu, TV100'de Uğur Dündar'ın programına konuk olmuş, programda SADAT'ın reklamının görülmesi tartışma konusu olmuştu.

SADAT reklamı birkaç defa yayında görülürken, birçok vatandaş ve siyasi de duruma sosyal medyadan tepki göstermişti.

SADAT ismi, Kılıçdaroğlu’nun şirketin İstanbul’daki merkezine ziyaretiyle gündeme gelmişti. Kılıçdaroğlu, SADAT’ı ‘paramiliter kuruluş‘ olarak tanımlamış, ‘seçim güvenliğini sarsacak bir durumdan’ SADAT ve cumhurbaşkanlığını sorumlu tutmuştu.

TV100'DE İŞTEN ÇIKARILAN BASIN EMEKÇİLERİ İÇİN KILIÇDAROĞLU DEVREYE GİRDİ

Kılıçdaroğlu'nun "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!" tepkisinin ardından bugün, TV100 Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven'in Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı. 

TV100.com'un haberine göre Kılıçdaroğlu-Gülseven görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü. "Yaşananların bir yayıncılık kazası olduğunu" vurgulayan Kılıçdaroğlu, olayın ardından işten çıkarılan üç çalışanın işe geri alınmasını istedi.

Manisa'da operasyon! 27 düzensiz göçmen yakalandı Manisa'da operasyon! 27 düzensiz göçmen yakalandı

"İŞSİZ KALMALARINA YÜREĞİM EL VERMEZ"

Kılıçdaroğlu "O üç arkadaşımızın böyle bir hatadan dolayı işsiz kalmasına benim yüreğim el vermez. Sizi de zora sokmayacaksa lütfen arkadaşlarımızı işe geri alın. Onlarla konuşun, benim selamlarımı da iletin. Lütfen böyle bir şeyden dolayı kimse işsiz kalmasın" dedi. 

Görüşmede Necat Gülseven, TV100’ün tüm gruplara eşit mesafede olduğunu belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu da "Yaşanan son durum bir talihsizliktir. Bunlara da hiç takılmayın" ifadelerini kullandı.

"İŞE DÖNECEKLER"

Gazeteci ve TV yorumcusu Barış Yarkadaş ise konuyla ilgili olarak işten çıkarılan reklamcıların işe geri döneceği bilgisini duyurdu.