Muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlenmesi sonrası yaşanılanların anlatıldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi oldu. Adba.tv’nin yaptığı ölçüme göre Kızılcık Şerbeti dizisine 187 bin ileti gelirken, Yalı Çapkını dizisine ise 69 bin 100 ileti geldi.

Cuma akşamı sosyal medyada Kızılcık Şerbeti fırtınası yaşandı! 18

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 20 Ocak Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada kanalı tatmin eden sonuçlar elde etti.Kızılcık Şerbeti dizisi, Total’de 7. sırada olsa da AB ve ABC1 kategorilerinde, Yalı Çapkını’nın arkasından 2. sıradaydı.

Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor? Arka Sokaklar dizisinden şaşırtıcı gelişme: Şevket Çoruh geri mi dönüyor?

İsmailağa Hocası Hüseyin Çevik Kızılcık Şerbeti Dizisini Sert Sözlerle  Hedef Aldı!

Kızılcık Şerbeti, giderek izleyenlerin daha çok ilgisini çeken bir yapım olmayı başardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün Doğa ve Fatih karakterleri ile dizide ayrıca Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu gibi ünlü isimler de başarılı oyunculuklarıyla sevilerek izleniyor.