Kobra Murat ismiyle tanınan Roman müziğinin sevilen ismi Murat Divandiler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Balat'ta oturan ve hem şarkıcılık hem de modacılık yapan Kobra Murat instagram hesabından askerlik fotoğrafını paylaştı.

"KOBRA MURAT'TAN SEVGİLER"

Yaşam tarzıyla adından söz ettiren Kobra Murat paylaşımının altına şu notu düştü:

“Kobra Murat askerde, Ankara Sihhıye Ordu Evi. Hey gidi günler hey! Daha dün gibi… Askerdim. 30 sene evlilik, 2 paşam, 1 prenses, 1 sultan gelinim, 1 prenses torunumun geçen acı tatlı 51 sene… Hayat rüya gibi, gözünü aç kapa ömür geçti hocam. Kobra Murat’tan sevgiler, selamlar, sonsuz saygılar, sizi seviyorum.”

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

Murat'ın takipçileri ünlü şarkıcının gençlik halini Elon Musk'a benzetti. Gönderinin altındaki yorumlar ise dikkat çekti:

"Elon Musk Tepecik şubesi", "Senin her halin şekil, her yaşında ayrı bir karizma", "Allah sizi korusun" "Biz de seni seviyoruz hocam"

işçi haber-Kobra Murat