İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, saha çalışmaları sırasında Üsküdar Kuzguncuk Mahallesi'nde bulunan bir mekanda kumar oynatıldığını tespit edilmesi üzerine geçtiğimiz hafta cuma gece saatlerinde baskın düzenledi.

Adresin 'Casino' olarak dizayn edildiği, 'Teksas Pokeri' ve 'Blackjack' adlı kumar oyunlarının oynatıldığı ortaya çıktı.

27 KİŞİYE CEZA YAZILDI

Ahlak Kumar Büro Amirliği kiplerince yapılan baskında mekanda oyuncu olduğu tespit edilen 27 kişiye toplan 51 bin 57 lira kabahatler kanunundan ceza kesildi. 1 mekan sahibine ise Kumar oynamaya yer temin etmek suçundan adli işlem başlatıldı. Mekan zabıta ekiplerince mühürlendi. Polis ekipleri 800 adet para yerine geçen pul ve 4 deste oyun kartına el koydu.

Dizideki kumarhane GERÇEK ÇIKTI

Öte yandan basılan ve mühürlenen mekanın bir zamanların fenomen dizisi Kurtlar Vadisinin baş karakteri Süleyman Çakır'ın dizide açtığı kumarhane olduğu ortaya çıktı.

Kartal’da kadın cinayeti: Ailesini arayıp ’intihar etti’ dedi! İfadesi ortaya çıktı Kartal’da kadın cinayeti: Ailesini arayıp ’intihar etti’ dedi! İfadesi ortaya çıktı