Gazeteci Levent Gültekin, seçim yenilgisi sonrası altılı masa ve liderlerle ilgili çok konuşulacak iddialarına devam ediyor.

Yarın kabine toplanıyor! Ana gündem: Öğretmen ataması Yarın kabine toplanıyor! Ana gündem: Öğretmen ataması

Gültekin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu ile neden adaylık konusunda konuşma yapmadığını sordu. Akşener'in başından beri "oyun oynadığı" iddiasında bulunan Gültekin, "Meral Akşener, Kemal Bey'in adaylığını engellemek istemedi." dedi

BAŞKANLARA ADAYLIK TEKLİFİ YAPILDI MI?

Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylıklarıyla ilgili açıklamalarını da hatırlatan Gültekin, her iki başkana da herhangi bir teklif yapılmadığını öne sürdü.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NU SORDU

Gültekin, Akşener'le yaptığı bir telefon görüşmesini hatırlatarak, "Ekrem Bey ve Mansur Bey'in aday olmasını istiyordunuz ama bana telefonda bu iki kişinin adaylığıyla ilgili söylediklerinizi hatırlıyor musunuz?" sorusunu sordu.

CHP'DE BİR ÇETE VAR

Gültekin, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de muhalefete tepki göstererek meselenin belediyelere kazanmaktan daha büyük boyutu olduğunu belirterek "CHP'de bir çete var" iddiasında da bulundu.