Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

2011-2013 yılları arasında TRT1'de yayınlanan ve Türk televizyonlarının en beğenilen dizileri arasında yer alan Leyla ile Mecnun dizisi yeni sezonlarıyla Exxen'de yayınlanıyor.

Senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği popüler dizi yeni bölümüyle gündeme oturdu.

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu, başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Işın'ın paylaştığı efsane dizinin son bölümünde yer alan bazı sahneler dikkat çekti.

ERDAL BAKKAL'DAN ARAPÇA TABELA

İlk bölümlerinden bu yana gündeme değinen Leyla ile Mecnun dizisinde bu defa Erdal Bakkal'ın dükkanındaki değişim göze çarptı. Senaryo gereği gelecekte geçen bölümde Erdal Bakkal'ın tabelasının Arapça olduğu görüldü.

"SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİNİZ ALMANYA'YI"

Gündem olan diğer bir sahnede ise ucuz alışveriş için Türkiye'ye gelen Bulgarlara gönderme yapıldı. İskender, oğlu Mecnun'a Almanya'ya alışverişe gittiği için oğluna kızdı.

İskender'in "Siz niye doluşup doluşup Almanya'ya gidiyorsunuz?" sözlerine ise Mecnun, "Ne olacak baba, şurası zaten hemen atlayıp gidiyoruz toplayıp bütün çarşıyı alıp geliyoruz. 1 TL olmuş 15 Euro ne yapalım gitmeyelim mi?" diyerek yanıt veriyor. İskender ise "Soydunuz soğana çevirdiniz Almanya'yı ayıptır günahtır" ifadesinde bulunuyor.