Oyuncu Şahan Gökbakar, deprem felaketinde yıkılan ve müteahhidi yurt dışına kaçarken yakalanan Rönesans Rezidans ile ilgili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a eleştirilerde bulundu.

Özgür Özel'den büyük iddia: Vize serbestisi engeli CHP iktidarında 15 günde aşılır Özgür Özel'den büyük iddia: Vize serbestisi engeli CHP iktidarında 15 günde aşılır

Rönesans Rezidans'ın yapıldığı 2013'te Savaş'ın AK Parti'li belediye başkanı olduğunu hatırlatan Savaş'ı şu ifadelerle eleştirdi:

"CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2010-14 yıllarında, AKP Antakya Belediye Başkanı idi. 1500 kişinin mezarı Rönesans Rezidans Antakya'da 2013 yılında yapıldı. Yani sorumlulardan biri de Lütfü Savaş. Ama o dönem AKP'li olduğu için, bu dönem de CHP'li olduğu için herkes susuyor..."

"TEK TEK HESAP SORULACAK"

Lütfü Savaş Savaş'ın eleştirilerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Savaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Bahsettiğiniz binanın ruhsatı Ekinciler Belde Belediye Başkanlığı tarafından 2012’de verilmiştir. Yani ben merkez ilçe belediye başkanı iken açılan ve belediyemizin kesinlikle hiçbir dahli olmayan bir binayla ilgili konu farklı yönlere çekilmektedir. Böylesi bir felakette ihmali olan herkesten elbette tek tek hesap sorulacaktır, bunun peşini önce bir Hataylı olarak, sonra da belediye başkanı olarak  asla bırakmayacağım."