Yeni yıl hedeflerine ulaşabilmek için daha çok müşteriye sahip olmayı planlayan bankalar promosyon yarışına girdi. Çalışan ve emekli maaşlarının kendilerinden alınması isteyen bankalar müşterilerine birçok vaadde bulunuyor. 

Tüketici Kredileri 1 trilyon 550 milyar lirayı aştı Tüketici Kredileri 1 trilyon 550 milyar lirayı aştı

Emeklileri 'en gözde müşteri' olarak tanımlayan bankalar yıllık dönem için 300 TL, 375 TL ve 450 TL olarak belirlenen promosyon tutarını 600 liraya kadar yükseltti. Buna ek olarak ücretsiz işlemler, faturalarda indirim gibi artı fırsatlar sunuluyor. Bunun yanında bir emekli yakınını getirene yüzer lira daha promosyon veriliyor.

BANKALAR KESENİN AĞZINI AÇTI

Kamu kurumları ile anlaşma yarışında olan bankalar promosyonlar için kesenin ağzını açtı. İlk olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 3 yıllık için 2 bin 700 liraya imza atarken, rekor devlet üniversitesinden geldi. Özel bir banka ile anlaşan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 251 personeli için 3 bin 130 TL promosyon ödemesi alacak. Promosyonlar çalışanlara peşin olarak verilirken, imzalanan anlaşmanın şimdiye kadarki en yüksek promosyon olduğu belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim