Özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla ve her zaman çok eşli olduğunu itiraf etmesiyle gündem olan Mehmet Ali Erbil, canlı yayında yaptığı hareketlerle büyük tepki çekti.

Sağlık durumunun düzelmesinin ardından sosyal medya uygulaması TikTok'ta canlı yayınlar yaparak para isteyen Mehmet Ali Erbil ve konuğu arasında gergin anlar yaşandı.

Canlı yayınlar açarak takipçileriyle sohbet eden Mehmet Ali Erbil, Murat Avcı adındaki bir erkeği yayına alarak muhabbet etmeye başladı.

Ancak yayında bir anda tansiyon yükseldi. Erbil, genç adama annesi üzerinden küfürler savurmaya başladı. Bununla da kalmayan Erbil, "Küfür etme lan ana bacı küfür etme, seni gelir Yeniköy'den alırım" diyen adama çirkin el hareketi yaptı.

Adamı yayından çıkaran ünlü isim, "Beni Yeniköy'den alacakmış. Beni Yeniköy'den alacak adam anasının karnından doğdu mu?" diyerek karşılık verdi.

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

''HESABINI VERECEKSİN''

Küfüre maruz kalan Murat Avcı adındaki kişi ise sosyal medya hesabında, "Sırf engelli kardeşimize destek verdiğim için onu savunduğum için benim canlı yayınıma katılıp ana bacı küfür eden Mehmet Ali ettiğin küfürlerin hesabını vereceksin!" açıklamasında bulundu.