Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde olduğu Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı ilk andan beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Daha önce şüphe çeken Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ikilisi bu sefer gündeme bomba bibi düştü. Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu'nun evinden gizli saklı çıkarken yakalandı.

Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti! Hazal Kaya'nın annesi sokak ortasında kiracısıyla kavga etti!

Dilan Çicek ve Mert Yazıcıoğlu'nun ortaya çıkan ilişkileri herkesi şoke ederken, Afra Saraçoğlu tarafında da yeni bir gelişme yaşandı. Rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile uzun süre önce adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncunun, en son Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Afra Saraçoğlu iddiayı yalanlarken gündeme bomba gibi bir bilgi düştü.

Takvim'in haberine göre bir magazin programında Mert Ramazan Dermir'in Afra Saraçoğlu'nun evinden gizlice çıkarken görüldüğü iddia edildi. İddianın detayları ise şöyle; "Mert Ramazan Demir, Afra Sraçoğlu'nun evine gidiyor. Bir süre sonra Mert güneş gözlüğü ile evden çıkıyor ve bir kahveciye gidip kahve alıyor. 1 saat sonra Afra, köpeği ile birlikte evden çıkıyor ve kapının önüne onu almaya bir araya geliyor. Arabasının plakası ve modeli de belli"