'Masumlar Apartmanı' dizisinde 'Safiye' rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Ezgi Mola, uzun bir aradan sonra televizyona geri döndü. Obsesif kişilik bozukluğu olan bir karakteri canlandıran başarılı oyuncu, performansıyla takdir topladı.

Dizi sona erdikten sonra hayatında değişiklikler yapan Mola, birkaç ay önce sürpriz bir şekilde evlendi. Ezgi Mola, geçenlerde gazetecilerle yaptığı kısa bir sohbette hamile olduğunu açıklamıştı.

"İsim düşünmedik"

Ezgi Mola şöyle konuşmuştu: "Daha çok yeni. İsim düşünmedik. Sağlıkla gelsin duamız bu. Mustafa çok mutlu oldu. Ailemiz biliyordu. Arkadaşlarımız da muhtemelen sizden duyacaklar."

Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı Melek Baykal'dan yıllar sonra 'Cennet Mahallesi' itirafı

Sonrasında ise yakın dostu oyuncu Enis Arıkan, ünlü çift için sürpriz bir parti organize etti. Çiftin yakınları, "Jr. Mustafa yolda" paylaşımlarında bulundu. Bebeğin erkek olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır ünlü oyuncunun takipçileri, Ezgi Mola'nın bebeğine ne isim vereceğini merakla bekliyordu.

Merve Dizdar, dün akşam Afife Tiyatro Ödülleri'ne katıldı. Tören öncesi basın mensuplarıyla konuşan Dizdar, hamilelik heyecanı yaşayan yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın bebeğine Can adını vereceklerini söyledi.

"Çok heyecanlıyım"

Teyze olacağı için yaşadığı mutluluktan bahseden Merve Dizdar, Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı.

"Adı Can olacak"

Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum, onu Ezgi'ye sorun." ifadelerini kullandı.