Ehliyetlerine el konulup trafikten men edilen vatandaşlar konuya çözüm bekliyor. milyonlarca vatandaşın trafikte kurallara takılmasının ardından bu konu çığ gibi büyüyor. Sosyal medya platformlarından başlattıkları çalışmayla dertlerini paylaşan vatandaşlar bu durumun artık katlanılamaz hale geldiğini ve pişman olduklarını beliten yazıları her gün paylaşarak devlet büyüklerine seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Birçok konuya af getirilmesinin ardından sıra kendilerine geldiğini düşünen mağdurlar kimseye zarar vermediklerini  ülkede birçok konuya af çıkmasının ardından (mahkum,imar ,vergi vs gibi çok af çıktı) seslerini duyurmaya çalıştıklarını belirtiyorlar. Milyonlarca şoför  kimseye zarar vermediklerini kazaya karismadıklarının altını çizerek 1 milyondan fazla şoföre ehliyet affı getirilmesini yetkililerden istiyorlar.

EHLİYET AFFI 2023 İŞTE DETAYLAR..

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ehliyet affı konusu konusunda yaptığı açıklamalarda"Bir defaya mahsus olarak ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olan, özellikle şoförlerimiz için bir ehliyet affını yılbaşından önce çıkarmanızı bekliyoruz" diyer
ek  lojistik ulaştırma konusunda şoför açığının olduğuna vurgu yaparken, yabancı uyruklu şoförlerin çoğunluğunun fazla olmasına vurgu yaptı.

EHLİYET AFFI ÇIKTI MI, MECLİS’E GELDİ Mİ?

MHP ve CHP’li milletvekillerinin ehliyet affı konusunu gündeme getirmesinin ardından konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. 

İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) işçilerine kadro müjdesi geliyor mu? İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) işçilerine kadro müjdesi geliyor mu?