ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Denizli'de yaşanan bir cinayeti aydınlatmaya çalışan Müge Anlı, yaşanan olaya daynamayıp sert tepki gösterdi. 

Müge Anlı'nın Kızılay aracılığıyla başlattığı yardım kampanyasına 26 milyon  lira bağış - 07.02.2023, Sputnik Türkiye

Denizli'de ikiz bebeklerine hamileyken öldürülen Hatice isimli kadının cinayeti tartışma konusu oldu.  Hatice Hanım'ın kuma olarak gittiği Ramazan Bey'in beraber yaşadığı Emine Hanım ile konuşan Anlı,  "Ben olsam o kadını öldürürüm" demesinin adından Armağan Çağlayan ünlü sunucuya sosyla medya ehsabından yaptığı paylaşımda,"Müge Anlı da delirdi" diyerek tepki gösterdi.

Armağan Çağlayan kimdir? Armağan Çağlayan kaç yaşında, nereli? Armağan  Çağlayan hayatı ve biyografisi! - Haberler

Tatlı Sert programında konuya ilişkin yaptığı sert açıklamlarda, "Bunu yayında söylemek belki doğru bir şey değil ama ben içimden geçeni söyleyeyim. Ben o kadını öldürmek için kollarım be.

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Sol yanım dediğim adam eve başka bir kadını getirecek, bana nikah kıymamış ve 3 çocuğuma rağmen... Gidecek o 2 çocuklu kadına nikah kıyacak ve benim evime getirecek. Ben onu bir şekilde öldürürüm. Öldürün demiyorum ama içindeki duygu bu olur" şeklinde söylemleri sosyal medya da büyük tepki çekti.