Siyaset

Muharrem İnce adaylıktan çekilecek!

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin kendisiyle alakalı çıkan kasetle birlikte, genel merkeze giderek çekilme kararını açıklayacağı iddia edildi.

Abone Ol

Siyaset gündemi, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin ortaya çıkan kasetiyle birlikte çalkalanırken ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Muharrem İnce, dün partisinin iki mitingini iptal ederken, bugün Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin'den gündem yaratacak bir iddia geldi.

MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 11 çalışma arkadaşıyla yaptığı toplantıda kurmaylarından 8'inin seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini aktardığı öne sürüldü. Muharrem İnce'ni ise teklif karşısında  "Bu konuyu bir düşünelim" diyerek karşılık verdiği ve genel merkeze doğru yola çıktığı iddia edildi.

Memleket Partisi tarafından yapılan bir açıklamada da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin saat 14.00'da açıklamalarda bulunacağı ifade edildi. Durum böyleyken 'Muharrem İnce adaylıktan çekilme kararını mı açıklayacak?' sorusu gündeme geldi.

"BU PİSLİKLERİ BİRLİKTE TEMİZLEYELİM SİYASETİN İÇİNDEN"

Kaset iddialarının ardından Muharrem İnce ile görüştüğünü söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu da,  "Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir. Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden" ifadelerini kullanarak çağrıda bulunmuştu.

Abone Ol