Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem konusunda vaatleri ciddi olan ve yaşam hakkını her şeyin üzerinde tutan partiye oy verilmesi tavsiyesinde bulundu.

“PARTİZANLIĞI BIRAK…”

Görür, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Sevgili halkıma sesleniyorum: Tam da bu ortamda, yakınlarımız göçük altındayken, acımızı yürekten hissederken ülkene sahip çık. Bir kaç ay sonra seçim olacak, siyasetçiler vaatlerde bulunacak, kendilerini beğendirmeye çalışacaklar, senden oy isteyecekler. Elbette bir partiye gönül vermiş olabilirsin, bir partiyi beğenebilirsin ama her şey siyaset değildir.

* Senin, çoluk çocuğunun, torunlarının ve neslinin bu topraklarda ilelebet yaşamasını istiyorsan partizanlığı bırak ve sana deprem konusunda ciddi vaatlerde bulunan, plan ve programı olan ve yaşam hakkını her şeyin üzerinde tutan partiye oy ver.

Özel’den seçim anketleriyle ilgili açıklama: Beklentilerin ötesine geçmiş durumdayız Özel’den seçim anketleriyle ilgili açıklama: Beklentilerin ötesine geçmiş durumdayız

“BU SEFER GEREĞİNİ YAPIN…”

* 17 Ağustos Kocaeli depremlerinden sonra o günleri milletçe milat olarak ilan etmiştik. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak demiştik. Hani ne oldu miladımız? Eğer bu seferde gereğini yapmazsak sorumluluk ve vebalden kurtulamayız. Eğer afetleri gelecekteki canlarımıza ihale etmek istemiyorsanız bu sefer gereğini yapın, sevgiyle…”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Sevgili halkıma sesleniyorum: Tam da bu ortamda, yakınlarımız göçük altındayken,acımızı yürekten hissederken ülkene sahip çık. Bir kaç ay sonra seçim olacak, siyasetçiler vaadlerde buluncak, kendilerini beğendirmeye çalışacaklar, senden oy isteyecekler. Elbette bir partiye gönül</p>&mdash; Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) <a href="https://twitter.com/nacigorur/status/1627247498833145860?ref_src=twsrc%5Etfw">February 19, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>