1-KUŞ UÇUŞU (DİZİ)

kus-ucusu

14 Aralık'ta 2.sezonuyla seyirciyle buluşucak olan "Kuş Uçuşu" dizisinin başrollerinde; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol'un yanı sıra İrem Sak, Burak Yamantürk ve Defne Kayalar'da yer alacak. İlk sezonuyla seyircinin beğenisine toplayan dizi 2.sezonu için heyecanla bekleniyor.

2-BERLİN (DİZİ)

29 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan "Berlin" dizisi, uzun zamandır sözü edilen fakat bir türlü yayın açıklanmayan dizilerden biriydi. Ay sonunda izlenecek olan dizinin başrolünde; Pedro Alanso, Begona Vargas, Julio Pena ve Itzıar Itunı yer almaktadır.

3-THE CROWN (DİZİ)

14 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan bir diğer yapım ise "The Crown" oldu. 6. sezon 2.kısım ile seyirciyle buluşacak dizinin başrollerinde; Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton ve Matt Smith yer almaktadır. 1990'lı yılları konu alan film bu kısımda en çok prenses Diana'nın ölümünden sonraki döneme dikkat çekecek.

2.000 yıllık Hallaton Miğferi yenilendi! 2.000 yıllık Hallaton Miğferi yenilendi!

4-DÜNYAYI ARDINDA BIRAK (FİLM)

8 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan ABD yapımı dram ve gerilimm türündeki "Dünyayı Ardında Bırak" filminin başrollerinde; Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold ve Charlie Evans yer almaktadır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Sam Esmail üstlenmektedir. 

5-REBEL MOON: A CHİLD OF FİRE (FİLM)

1432473

22 Aralık'ta yayınlanacak olan "Rebel Moon:  A Child of Fire" filmi bilim-kurgu ve macera türündedir. Başrollerinde; Sofıa Boutella, Caharlie Hunnam, Djımon Hounsou, Ray Fisher ve Jena Malone yer almaktadır. 

6-MAESTR0 (FİLM)

20 Aralık'ta yayınlanacak olan film dram ve müzikal türdedir. Bradley Cooper hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenirken aynı zamanda da başrol oyuncuların kadrosundadır. Diğer başrol oyuncuları ise; Carey Mulligan , Maya Hawke , Matt Bomer ve Miriam Shor yer almaktadır.

7-TAVUKLAR FİRARDA: KURTARMA OPERASYONU (FİLM)

15 Aralık'ta yayınlanacak olan "Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu" filmi animasyon, komedi ve macera türündedir. ABD yapımı filmin yönetmenliğini Sam Feel üstlenmektedir.