Bu ayın öne çıkan içeriği Çağan Irmak'ın yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı Yaratılan dizisi. 20 Ekim'de yayınlanacak olan dizinin başrollerini Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Engin Benli paylaşıyor. Mary Shelby'nin Frankenstein'den esinlenerek yazılan dizi 8 bölümlük bir mini dizi olarak yayınlanacak. Fantastik türdeki dizi Osmanlı'nın son dönemlerinde geçiyor. Hırslı bir tıp öğrencisi olan Ziya dahi bir hekim olan İhsan'la karşılaşır ve beraber yasaklı ve çok riskli bir deneye kalkışırlar.

Bu ayın diğer merakla beklenenleri ise şöyle:

1) Usher Evinin Çöküşü

Edgar Allan Poe'nin aynı isimli kitabından uyarlanan Mike Flanagan ve Trevor Macy imzalı bu korku-drama dizisi Usher Evinin Çöküşü 12 Ekim'de yayınlanacak.

2) Acı Reçete

Son olarak Oppenheimer'da izlediğimiz Emily Blunt'ın başrolde olduğu yeni filmi Acı Reçete 27 Ekim'de yayınlanacak.

3)Elite 7. Sezon

Son sezonu Las Encinas'ta kimisinin aşk, kimisinin intikam, kimisinin milyonlarca takipçi peşinde geçen gençlik dizisi Elite'in 7. sezonu 20 Ekim'de yayınlanacak.

4)Lupin 3. Sezon

Kaçan Assane, basının ve polisin yakından izlediği Claire ile Raoul'u uzaktan korumak için plan yapar. Ama eski düşmanları, planlarını bozmak için fırsat kollamaktadır. Gerilim dizisi Lupin 3.sezonuyla 5 Ekim'de karşımıza çıkacak.

5)David Beckham 

David Beckham hayatını anlatan belgesel 4 Ekim'de yayınlandı. 

Bir haftada yaşamın değerini anlayacak neler olabilir? Bir haftada yaşamın değerini anlayacak neler olabilir?

6) Beth Stelling: If You Didn't Want Me Than

Komedyen Beth Stelling, bu stand-up gösterisinde köpek yıllarıyla yaşlanmak, sahte bir kocayla kamp yapmak ve babasının rakun ordusunu gözetlemek gibi konulardan bahsediyor. 3 Ekim'de yayınlandı.

7) Fair Play

Kıran kırana rekabetin yaşandığı yatırım fonunda gerçekleşen beklenmedik bir terfi, yeni nişanlanmış genç çiftin arasındaki romantizmi öldürür ve onları ayrılığın eşiğine getirir.

6 Ekim'de yayınlanacak.

Başroldekiler:Phoebe Dynevor,Alden Ehrenreich,Eddie Marsan

8) ANIL4R

Başrollerinde Andrea Arru,Flavia Leone,Sofia Nicolini'nin bulunduğu komedi gençlik dizisinin 2. sezonu 10 Ekim'de yayında.

9) Big Mouth 7. Sezon

2017'den bu yana yayınlanan dizide, iki dost olan Nick Kroll ve Andrew Goldberg'ün bu cüretkâr komedisinde, ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönleri, yeni yetme arkadaşların hayatlarını altüst ediyor.

7. sezonu 20 Ekim'de yayında.

10) Gezegenimizde Yaşam

Çığır açan bu doğa belgeseli dizisinde yaşamın milyarlarca yıldır süren olağanüstü fethetme, adapte olma ve hayatta kalma serüveni gözler önüne seriliyor.

Başroldekiler:Morgan Freeman

25 Ekim'de yayında.

Özcan Alper'in Altın Portakal ödüllü filmi de bu ay Netflix'e gelenler arasında 

59. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film ve En İyi Senaryo ödüllerini alan Karanlık Gece filmi 13 Ekim'de Netflix'e gelecek. Başrollerini Berkay Ateş ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun paylaştığı film 28 Nisan'da vizyona girmişti.