Yılalrdır ATV ekranlarında bizzat sunduğu Nihat Hatipoğlu ile Sahura Doğru programıyla her ramazan ayında sevenlerini ekrana kitleyen ünlü ilahiyatçı dan sevenlerini üzecek bir haber daha geldi.

Sağlık durumu nasıl, son durumu ne işte detaylar..

Sunucu  Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bugün anjiyo olacak. Ameliyat öncesi Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımdan sonra sevenleri hüzne boğuldu.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

3 HAFTA ÖNCE HASTANELİK OLMUŞTU

3 hafta önce tansiyon sebebiyle hastanelik olan Hatipoğlu, sağlık durumuyla ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada "Ani bir rahatsızlığım oldu ama hamd olsun şimdi iyiyim. Arayan, dua eden, ilgilenen bütün kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Rabbim iyi temennilerde bulunan siz kardeşlerimi korusun. Hepimiz duaya muhtacız. Kimse 2 dakika sonrasını garanti edemez. Duayla kalın" açıklamalarını kaydetmişti.

BİR ÜZÜCÜ HABER DAHA 

Geçtiğimiz temmuz ayında tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Hatipoğlu, bugün anjiyo olacak. Hatipoğlu'nun 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Nihat hocamız  sabah kalp anjiyosu ameliyatı olacak. Sizlerden hocamız için dua istirham ederiz" denildi.