Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı olarak görev yapan Öz Güven-Sen 19 no’lu Savunma ve Güvenlik iş kolunda faaliyet göstermektedir.29 bine yakın üye sayısıyla Savunma ve Güvenlik iş kolunun önemli işçi temsilcileri arasında yer alan Öz Güven-Sen’in tam adı Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası’dır.

 

 

ÖZ GÜVEN-SEN YÖNETİM KURULU

 

Öz Güven-Sen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, kasım 2016 tarihinde yapılan Öz Güven Sen. Olağanüstü Genel Kurulu’ndan bu yana Ömer Yılmaz yürütmektedir. Yönetim Kurulu’nda Yılmaz’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Murat Ünal, Mehmet Ali Sipahi ve Ümit Yalçın ve Genel Sekreter Hasan Koç görev yapmaktadır.

 

Tes-İş Genel Başkanı Kabaloğlu'na TÜRK-İŞ'te yeni görev! Tes-İş Genel Başkanı Kabaloğlu'na TÜRK-İŞ'te yeni görev!

 

ÖZ GÜVEN-SEN’İN FAALİYETLERİ

Öz Güven-Sen,  kendi iş kolunda yıllık izinlerin kanuna uygun şekilde kullanabilmesi, maaşların zamanında ödenmesi, eşit işe eşit ücret, riskli alanlarda çalışan isçilere ek ücret ödenmesi, kıdem tazminatı, toplu sözleşmeler yaparak yaşam standartlarının refah düzeylere çıkarılması, iş garantisi, fazla çalışma ve mesailerinin alınabilmesi ve sosyal haklar gibi sorunlarla başa çıkabilmek için üyeleriyle birlikte ele ele vermiştir.

 

 

Editör: TE Bilişim