81 ildeki şube başkanlıklarını harekete geçiren Öz Sağlık-İş Sendikası, şube başkanları aracılığıyla yardımları depremzedelere ulaştırıyor.

Tüm imkanlarını seferber eden Öz Sağlık-İş Sendikası'nın İstanbul Şube Başkanları, deprem bölgelerinden biri olan Adıyaman Besni'de bir araya gelerek toplanan yardımları depremzedelere dağıttılar.

HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı! HAK-İŞ, Doğu Karadeniz'de 1 Mayıs'ı kutladı!

İstanbul Şubeleri adına toplanan yardımların dağıtımı ardından konuşan Öz Sağlık-İş İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Erdem Dinç şu açıklamalarda bulundu:

Ülkemizin doğusunda meydana gelen deprem felaketleri sebebiyle Genel Başkanımız Devlet Sert'in talimatlarıyla başlatmış olduğumuz 81 ilden yola çıkan yardım tırlarımıza, biz de İstanbul teşkilatları olarak Adıyaman'ı seçtik. Bizzat yerinde yardım organizasyonlarını gerçekleştirmek üzere 1-2-3 ve 4 Nolu Şubelerin başkanları ve yönetimleri olarak burada yerimizi aldık. Adıyaman'ın bir köyündeyiz şu anda gece 00.30 burada yardım organizayonlarımızı ve dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.

Buradan başta Genel Başkanımız Devlet Sert Beyefendi'ye, İstanbul'da arkamızda çalışmaları yürütsün diye bıraktığımız genel başkan yardımcılarımıza Vakıfay Derneği Genel Başkanı Muhsin Tekin Bey'e, yardım organizasyonumuza çok ciddi sayıda polar ve boyunlukla destek veren Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy Bey'e ve yöneticilerine, tüm üyelerimize ve teşkilatlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Muhtarımıza teşekkür ediyoruz kendisi yanımızda buradaki organizyonumuza ciddi katkı sağladı.

Biz devletimizle birlikteyiz bu yaraları devletimizle birlikte saracağız. Bu yaraların da en kısa sürede sarılacağına inanıyoruz. Biz bu yaralar sarılıncaya denk gerek yardım organizyonları, gerekse elimizi taşın altına altına koyma noktasında ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız onu yapmaya da devam edeceğiz.