Öz Sağlık-İş, depremin ilk gününden itibaren hem kurduğu kriz masası, hem yaptığı görevlendirmeler, hem de ilk etapta yola çıkardığı acil yardım tırları ile depremzedenin yanında oldu.

GENEL BAŞKAN SERT 11 İLİN TAMAMINDA HEM DEPREMZEDELERİ HEM ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Depremden hemen sonra bölgeye giden  Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısının yanı sıra Genel Başkan Devlet Sert, depremden etkilenen 11 ili kapsayan ve bölgedeki teşkilatların da katıldığı geniş kapsamlı incelemelerde bulundu.

İllerde ve bağlı ilçelerdeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralı depremzedeleri ziyaret eden, vefat eden üye ve yakınları için taziye ziyaretlerinde bulunanDevlet Sert, yaklaşık 1 hafta boyunca bölgede kalarak enkaz kaldırma çalışmaları, çadırkent ziyaretleri, köylerdeki depremzede vatandaşlar, kurum kuruluşlarda çalışan ve kendileri de depremzede olan Öz Sağlık-İş Sendikası'nın üyeleri ve temsilcilerle bir araya geldi.

BAŞKAN SERT’İN DEPREMZEDELERLE TEMASI GENEL MERKEZDE DE DEVAM EDİYOR

Bölgede yaptığı incelemelerin ardından Ankara’ya dönen ve deprem yardımlarının koordinasyonu ile ilgili çalışmalarını Genel Merkez’den yürüten Genel Başkan Devlet Sert’in, depremzede vatandaşlar, üyeleri ve çocuklara yönelik temasları burada da devam ediyor.

Gönül Boran Özüpak'tan 'emekliye özel çalışma' eleştirisi Gönül Boran Özüpak'tan 'emekliye özel çalışma' eleştirisi

Gaziantep temasları çerçevesinde hastanede ziyaret ettiği küçük Zehra ile iletişimini Genel Merkez’den de sürdüren Genel Başkan Devlet Sert, Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışan Güvenlik Görevlisi Üyemiz Zekai Ersoy’un kızı minik Zehra ile görüntülü konuşarak hem sağlık durumu hakkında bilgi aldı, hem de  Zehra’nın yapmış olduğu resimlerle ilgili sohbet etti.