Özge Yağız, 26 Eylül 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi'nde tamamladı. Diyetisyenlik mesleğini seçen Yağız, daha sonra oyunculuğa ilgi duydu ve bu alanda kendini geliştirmek için çalışmalar yaptı.

Özge Yağız, 2016 yılında Adını Sen Koy dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de Reyhan karakterini başarıyla canlandıran Yağız, bu rolle büyük bir hayran kitlesi edindi.

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Özge Yağız, Yemin'den sonra Sol Yanım, İçimizden Biri ve Baba gibi dizilerde de oynadı. Şimdilerde Safir dizisinde izleyiciyle buluşan Yağız, performansıyla beğeni topluyor.

Özge Yağız, aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir isim. Paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin ilgisini çeken Yağız, güzelliği ve zarafetiyle dikkat çekiyor.

Özge Yağız sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Özge Yağız, takipçilerini kendine hayran bıraktı. Fotoğraflarına gelen kalp ve iltifat yorumlarıyla popülerliğini artıran Özge Yağız, uluslararası bir üne de sahip...

Özellikle Arap ülkelerinden gelen yorumlar, Özge Yağız'ın ne kadar sevildiğini ve beğenildiğini gösteriyor.