Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor

Memur ve memur emeklilerine yeni yılda yapılacak zam oranı belirlenirken vatandaşların aldıkları maaşların refah payının altında olması partilerin milletvekillerince büyük tepkilere sebep oldu. 

Emeklilerin süreç içersinde yoksullaştığının altını çizen Özüpak Emeklimizi Enflasyona Ezdirmedik sözünüze inanan emekli kalmadığını belirterek, Sayın Siyasi irade; 2008 yılı çıkarılan ABO ile emekli olacakların cebinden parasını nasıl alırım diye ince ince hasaplar yaptınız. üksekten prim ödeyenin de fazla çalışanın da emeğinin karşılığını gasp ettiniz.

uik ayarlarınızla emeklinin hakkına uzattığınız kepçeyle her defasında ohhhhhhhhhlarınızla ohhhhhhh doyduk, yetti demediniz. VARSA YOKSA işçi,emekçi ve emekli maaşlarından tasarruf dediniz paketlerinizde. Yoksullaştırdınız hedeflerinizle emekliyi. "Emeklimizi Enflasyona Ezdirmedik" sözünüze inanan emekli kalmadı. Elinizle oluşturduğunuz emeklinin sefalet maaşlarının kökten çözümünde cek'siz,cak'sız gerçekten samimi iseniz;

1O bin TL'lik Kök maaşa seyyanen zam, gerçek enflasyon zammı her emeklinin hakkı refah payı, emek'linin insanca yaşam maaşını teslim etmek zorundasınız. Emeklinin güveni kalmadı samimiyetinize ve siyasetinize.'' şeklinde açıklama yaptı.