EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak ve EYT FED Başkanı Gönül Boran Özüpak hakkında hakaret ve iftaralara karşı sessizliği bozan Alper Özüpak, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden paylaşım yaptı. 

İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) işçilerine kadro müjdesi gelecek mi? İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) işçilerine kadro müjdesi gelecek mi?

Kamuoyunun bilgisine;

Yapılan hakaretler ve iftiraları sesimiz çıkmadı bugüne kadar sessiz kaldık, dava zarar görmesin dedik. Benim söylemediğim ve çarptılarak söylenen sözleri asla kabul etmiyorum. Gönül başkan hak ediyorsa her yerde olacaktır. Biz hiçbir partiden aday olmayacağız. Biz EYT için yola çıktık ve sonuna kadar da mücadele içinde olmaya devam edeceğiz.

Gönül başkan vekili değil bakan olabilecek bir kitleye ve kapasiteye sahiptir. "Alçak" kelimesi ile eşim gönül hanıma ve şahsıma yapılan bu haksız açıklama karşısında sessiz kalmayacağım. Aylardır Karı-koca federasyon diyerek binlerce insanı temsil eden 20 dernek başkanına karşı saygısızlık yapan Mehmet Ali Çelik’e yarın savcılıktan suç durusu yaparak hukuksal süreci başlatacağız.

Bizim işimiz siyaset değil siyasetçiyle ve davamız bizi nerede görmek istiyorsa orada olmaya devam edeceğiz.Dernek başkanlarımızı bugüne kadar sakin olmalarını cevap vermemelerini rica ettik ve bundan sonra da dava için sessiz kalmaya devam edeceğiz ama sabır taşı çatladı. Artık yeter! EYT mi yoksa Alper ve Gönül mü? Metin külünk ile iş tutarak EYT’yi bölüp formülleri razı etme grubuna izin vermedik ve bölümmedik, bölemediler ve bölünmeyeceğiz bir olursak haklarımızı sonuna kadar alacağız.