Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekat bölgesine PKK tarafındna yapılan roketli saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük şehit oldu. Küçük'ün şehadet haberi Hassa ilçesi Mazmanlı Mahallesi Küçükger mezrasındaki baba evini yasa boğdu.

İlçe Kaymakamı Osman Acar ile birlikte Jandarma Komutanlığı yetkilileri Küçük'ün şehadet haberini baba Yakup Küçük ile diğer aile üyelerine iletti. Haber sonrası yasa boğulan eve ve çevreye Türk bayrakları asıldı.

Şehit Küçük'ün Mustafa isimli ikizinin de sözleşmeli er olarak Suriye'de görev yaptığı öğrenildi. Acı haberi duyan bölge sakinleri ise aileye taziyeye gelmeye başladı.

Pazar gününe dikkat! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor Pazar gününe dikkat! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor

KAYMAKAMDAN MESAJ

Acı gelişme sonrasında bir mesaj yayımlayan Hassa Kaymakamı Osman Acar, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Pençe-Kilit Operasyonunda Kuzey Irak'ta roketatarlı saldırı sonucu Hassa Mazmanlı Mahallesi'nde ikamet eden kahraman hemşehrimiz P.Söz.Er Muhammet Küçük şehit düşmüştür. Şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır-ı cemil dilerim. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun."