İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Akın Akınözü geçen haftalarda Rusya'nın ünlü dijital platformu IVI'nin reklam filminde rol almıştı. Akın Akınözü‘nün ünü gün geçtikçe artıyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve başrollerde yer aldığı dizlerin yurt dışı satışlarında yüksek talep olan yakışıklı oyuncu Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü olmuş, geçen günlerde Moskova’ya gidip platformun reklam filmini çekmişti.

Merakla beklenen reklam görücüye çıktı. Akın Akınözü’nün bir kadının evinin salonuna beyaz atıyla girdiği reklam filmi büyük bir ilgi gördü. IVI platformunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel‘li “Sen Çal Kapımı“, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya‘lı “Aile” ve Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir‘li “Yalı Çapkını” da yayınlanıyor.

Akın Akınözü'nün rekam afişleri Rusya'nın başkenti Moskova'da tüm billboardlara asıldı! Rus dijital içerik platformu İvi'nin satın aldığı Tuzak dizisi yakında Rusya'da yayınlanma başlayacak.