Konyaspor oyuncusunun bonservis bedeli olarak Kara Kartallara 5 milyon Euro teklif sunmuştu. Ardından Beşiktaş bu fiyatı fazla bularak geri adım atmıştı. Siyah-beyazlı yönetim, 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakcı için limitleri zorluyor. 

BARDAKCI İÇİN YENİ TEKLİF MASADA

Yeni Şafak'ın haberine göre; Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren yeşil-beyazlı ekibe oyuncu takası ve bir miktar para formülü sunuldu. Beşiktaş, geçen sezon kadrosuna kattığı ancak verim alamadığı Salih Uçan'ı, Abdülkerim'e karşılık Konyaspor'a önerdi.

Siyah-beyazlı ilk etapta Salih Uçan ve bir miktar para formülünü teklif ederken, kabul edilmemesi durumunda Welinton da takasta önerilecek. Bu şekilde hem yerli oyuncu kontenjanı için Beşiktaş'ın eli rahatlayacak hem de kasadan para çıkmadan Abdülkerim Bardakçı kadroya katılacak.

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

KONYASPOR PARA KAZANMAK İSTİYOR

Başarılı stoperden para kazanmak isteyen Konyaspor'un ise bu teklife henüz yanıt vermediği ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Brezilyalı stoper Welinton'un da siyah-beyazlı takımla 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.