Her yıl 7-14 Ocak'ta farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" kapsamında 

konuşan Şentürk, güncel müzikal çalışmalarını ve engelliler için planladıkları projeleri anlattı. 

Şentürk, sekiz sene yatılı okulda okurken, sürekli radyo dinlediğini ve en yakın dostunun da radyo olduğunu belirterek, "4-5 ay önce TRT Radyo ile bir görüşme yaptık. TRT FM'de her çarşamba ve perşembe gecesi 00.00-02.00 arası 'Gönülden Gönüle' diye bir hayatı paylaştığımız, hiç plan yapmadan sohbet ettiğimiz, birbirimizin yaralarını sarmaya çalıştığımız bir program yapıyoruz." diye konuştu.

TRT Müzik'te her cumartesi program yapmaya devam ettiğinden de bahseden Şentürk, engellilerle ile çalışmalarına dair şu bilgileri verdi:

Joanne Greenberg: Sana Gül Bahçesi Vadetmedim Joanne Greenberg: Sana Gül Bahçesi Vadetmedim

"Dünya Engelliler Birliği Başkanıyım. Özellikle şimdi Filistin meselesi ve bu soykırımın getirdiği süreçten dolayı engellilik durumu üzerine eklenecek. 'Ne yapabiliriz' diye bakmaya çalışıyorum. Bunun dışında şarkılar yazıyorum. Yakında adı 'Aşık' olan yeni bir şarkımız çıktı. Şarkı 'Sen bana çok iyi geliyorsun gerçekten, bunu söylemek istiyorum. Kalbin aynı şeyleri sana da söylüyorsa ben aşık ölmek istiyorum' diyor."

"Yemin" isimli yeni bir şarkının hazırlıklarını tamamladığını da söyleyen Şentürk, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müzik platformlarında yerini alacağını da duyurdu.