Sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen Beşiktaş'ta çalışmalar devam ediyor. Fakat Şenol Güneş önderliğindeki Beşiktaş'ta istenmeyen gelişmeler yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Avrupa da 236 maçını oynayacak | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Bu sezon oynadığı 9 resmi maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Beşiktaş'ı, sezon sonuna kadar oldukça yoğun bir maç temposu bekliyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş pastanın çileğini buldu! Eric  Bailly resmen açıklandı - Galeri - Spor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Beşiktaş, bu maçın ardından 21 Eylül'de UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'la kozarını paylaşacak. 

Beşiktaş-Neftçi Bakü maçı ne zaman? Beşiktaş'ın Avrupa Konferans Ligi maç  tarihi belli oldu - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Siyah-beyazlı takım, Belçika deplasmanının ardından iç sahada Kayserispor'u ağırlayacak. Konyaspor ile deplasmanda karşılaşıp 5 Ekim'de İsviçre ekibi Lugano'yu konuk edecek Beşiktaş, bu maçın ardından iç sahada İstanbulspor ile oynayacak. 

Beşiktaş İstanbul'a avantajlı dönüyor - Son Dakika Haberleri

9. haftada Galataaray deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, 26 Ekim'de Norveç'te Bodo/ Glimt'le oynayacak. Ardından iç sahada G.Antep'i konuk edecek Kartal, Antalyaspor ile oynanacak lig maçının ardından 9 Kasım'da evinde Bodo/ Glimt'le oynayacak.

Beşiktaş, Konya deplasmanında son dakikada kazandı

Başakşehir'le taraftarının önünde oynayacak olan siyah-beyazlılar Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak ve ardından 30 Kasım'da Club Brugge'ü konuk edecek. Başkent'te A.Gücü'ne konuk olacak Kartallar, 15. haftada ezeli rakibi F.Bahçe ile evinde karşılaşacak.

Beşiktaş - Tirana İddaa tahmini (27.07.2023)

14 Aralık'ta ise İsviçre deplasmanında Lugano ile gruptaki son maçına çıkacak. Bu maçın dönüşünde de Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması: Bu zamana kadar hep bekliyoruz,  bekledim de gelmedi; şarkıya döneceğiz

ŞENOL GÜNEŞ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Son olarak dün akşam transferi gerçekleşen Eric Bailly ile beraber kadrosundaki Afrikalı oyuncu sayısı tavan yapan Beşiktaş, ocak ayında başlayacak olan Afrika Kupası nedeniyle zor bir duruma düşecek. Oyuncularını Afrika Kupası'na yollayacak olan Şenol Güneş'in o dönemde nasıl bir yol izleyeceği ise büyük bir merak konusu.

Arda Güler, Real Madrid'de ilk şampiyonluğunu kazandı Arda Güler, Real Madrid'de ilk şampiyonluğunu kazandı