Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Sosyal medya hesabından yaptığı etkinliklerle sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, yeni şarkısı Pare Pare'nin çıkış tarihini duyurdu. Yeni şarkısının 11 Temmuz 2023 Salı günü dinleyici ile buluşacağını belirten Ortaç, daha sonra söyledikleriyle dikkat çekti.

"Benim canım çıkmış"

Şarkısına ilişkin yaptığı açıklamada olumsuz ruh halini yansıtan Serdar Ortaç, "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri, duyanları şaşkına çevirdi. Söyledikleri ile hayranlarını endişe içerisine sürükleyen Ortaç, canlı yayında yöneltilen bir soru üzerine "Yok çok mutluyum." dedi.

"Serdar’a çok kızgınım"

Geçtiğimiz haftalarda yakın dostu Sinan Akçıl, Serdar Ortaç'ı bu halleri yüzünden uyarmıştı. Akçıl, "Serdar’a çok kızgınım. Ona bunu 50 kere söyledim; yemeğe götürdüm orada söyledim, artık bir kere de halkın önünde söylemek istedim ama ciddiye alacağını düşünmüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım, artık kendine gelip o eski star ceketini giymesini istiyorum.” diye konuşmuştu.