ABD'de bir şahıs kaçırdığı uçağı, Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürmekle tehdit etti.

Hamas heyetinden Mısır ziyareti: İsrail’in teklifine yanıt verecek Hamas heyetinden Mısır ziyareti: İsrail’in teklifine yanıt verecek

ABD'de kimliği belirsiz bir kişi tarafından uçak kaçırıldı. şahıs kaçırdığı uçağı Missisippi eyaletindeki bir süpermarkete düşürme tehdidinde bulundu. ABD'de polis, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından kaçırılan uçağın, Mississippi eyaletinde yer alan Tupelo şehrindeki bir markete düşürülmekle tehdit edildiğine yönelik duyuru aldıklarını söyledi.

Tupelo Polis Departmanı, sabah 05:00 sularında kaçırılan uçağın, süpermarkete düşürülebileceğini duyurdu. 

Yaşanan ilginç olaya ilişkin yayınlanan videolarda uçağın bölgedeki evlerin ve iş yerlerinin üzerinde daireler çizerek uçtuğu gözlemlendi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Tupelo Valisi Tate Reeves yaptığı açıklamada, "Eyalet kolluk kuvvetleri ve acil durum yetkilileri bu tehlikeli durumu yakından takip ediyor. Tüm vatandaşlar tetikte olmalı ve Tupelo Polis Departmanından gelen güncellemelerden haberdar olmalıdır" dedi.
Yetkililer, bölge halkından olay bitene kadar bölgeden uzak durmalarını isteyerek, tehlike bölgesinin Tupelo'dan bile çok daha geniş olduğu konusunda uyardı. Polis, "Şu anda bölgemizdeki tüm Acil Servisler tetikte olmaya devam ediyor" açıklamasında bulundu.