DHA'nın haberine göre, kaza saat 05.00 sıralarında  Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde meydana geldi. 34 DR 0780 plakalı aracı kullanan Ali Buğra Ö.(20) seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak takla attı. Kazanın ardından aracın çarptığı demir bariyer sürücü Ali Buğra Ö.'nün vücuduna saplandı. Aynı araçta bulunan ismi henüz öğrenilmeyen 2 kişi de hafif yaralandı. Etraftaki vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da ilgili birimlere haber verdi.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın içinde sıkışan ve vücuduna demir parçası saplanan sürücü Ali Buğra Ö.'yü sıkıştığı yerden çıkarttı. Ağır yaralanan sürücü vücuduna saplanan demir parçasıyla hastaneye kaldırıldı. Aynı araçta bulunan ve hafif yaralanan 2 kişi ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri meydana gelen kazayla ilgili inceleme başlattı.

Karar Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı: AYM üyeliğine Prof. Ömer Çınar seçildi Karar Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı: AYM üyeliğine Prof. Ömer Çınar seçildi