Beyaz Saray duyurdu: Netanyahu, Refah görüşmeleri için ABD'ye heyet göndermeyi kabul etti Beyaz Saray duyurdu: Netanyahu, Refah görüşmeleri için ABD'ye heyet göndermeyi kabul etti

Sosyal medyada yankı uyandıran vahşetin adresi Hindistan'ın Delhi eyaleti oldu. 20 yaşındaki bir adam 16 yaşındaki kız arkadaşını herkesin gözleri önünde önce defalarca bıçakladı. Ardındansa kafasını taşla ezdi. Yoldan geçenlerin tepkisizliği ise gözlerden kaçmadı.

Bir polis yetkilisinin ANI Haber Ajansı'na verdiği demeçte, katledilen 16 yaşındaki genç kızın arkadaşının oğlunun doğum günü partisine katılmak için evden çıktığı ifade edildi. Yaşanan vahşetin ardından genç kızı vahşice katleden zanlı Delhi'nin komşu eyaleti Uttar Pradesh'te yakalanarak tutuklandı.

DELHİ BAŞBAKANI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayı "Çok üzücü ve talihsiz" olarak nitelendiren Delhi Başbakanı Arvind Kejriwal, "suçlular korkusuz hale geldi, polis korkusu yok" dedi.

DELHİ HALKINI DUYARSIZLIKLA SUÇLADI

Delhi Kadın Komisyonu başkanı Swati Maliwal olayla ilgili "Birkaç kişi olayı gördü ama aldırış etmedi. Delhi kadınlar ve kızlar için son derece güvensiz hale geldi" dedi.