Ünlü komedyen Ata Demirer, geçtiğimiz yıldan beri kilo verme sürecine devam ediyor. Doğayla iç içe yaşam tarzıyla dikkat çeken Ata Demirer, son 5 ay içerisinde 22 kilo vermişti. Ünlü komedyen, en son Cunda Adası'ndan paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Kilosunu gün geçtikçe azaltan Ata Demirer'in son görüntüsü beğeni topladı.

Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı? Acun Ilıcalı'nın amcası hayatını kaybetti! Cenaze törenine neden katılmadı?

Cunda gezisine dair paylaşımlarda bulunan Ata Demirer'in kilo verme yöntemi de merak ediliyor. Ünlü komedyen daha önce, mide ameliyatı geçiren bir arkadaşıyla yaptığı bir sohbette, arkadaşının ekmek yiyemediğini belirtmiş ve kendi zayıflama sırrını paylaşmıştı.

"Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış"

Ata Demirer, "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir..." demişti.