Kısa süre önce test yayınından tam zamanlı profesyonel yayın hayatına başlayan Sözcü TV'yle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Sözcü TV'de Genel Müdürlük görevinde bulunan Yılmaz Özdil istifa kararı aldı.

Medyaradar'ın aktardığına göre Özdil, ayrılma kararını ekip arkadaşlarına iletti. Özdil’in ayrılık kararı sonrasında görevi Sözcü TV’ye Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Korcan Karar’ın devralacağı öne sürüldü.

"AKŞENER MASAYI DAĞITTI DEMEK GAZETECİLİK AHLAKSIZLIĞIDIR"

Sözcü TV Genel Müdürü Yılmaz Özdil’in “CHP’li bir gazeteci olarak söylüyorum ‘Meral Akşener masayı dağıttı’ demek bir gazetecilik ahlaksızlığıdır.” sözleri gündem olmuştu.

Benjamin Button'un tuhaf hikayesi: Bir gün sanki hiç doğmamış gibi... Benjamin Button'un tuhaf hikayesi: Bir gün sanki hiç doğmamış gibi...

Özdil'in şikayet ettiği başlığı Sözcü’nün internet sitesi kullanmış, haberin kapak fotoğrafında “Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına onay vermedi, İmamoğlu ve Yavaş’a çağrı yaptı” ifadeleri yer almıştı.

Sözcü TV Genel Müdürü Yılmaz Özdil’in tepki gösterdiği ifadenin Sözcü’nün internet sitesinde kullanılması, “Kurum içinde fikir ayrılığı mı var?” sorularının ortaya çıkmasına neden olmuştu.