Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için EYT yolda! 3 maddelik kanun teklifi TBMM’de Staj ve çıraklık sigortası mağdurları için EYT yolda! 3 maddelik kanun teklifi TBMM’de

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, stajyer çıraklık dönemindeki çalışmalarının sigorta başlangıcı sayılması için mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda çeşitli illerde bir araya gelerek, seslerini duyurmak için basın açıklaması gerçekleştiyor. 

Sakarya SSM İl Başkanı Canan Küsmez. “Buradaki yoğun programımızdan dolayı Bursa'da fiili olarak katılım sağlayamadık. Ama desteklerimiz her zmaan başkanımız ile birlikte“ dedi.

Küsmez, “ Biz de sesimizi duyurmak için birçok ziyarette bulunuyoruz. Mağduriyetimizin gideerilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte dernek başkanımız Ferhat Salman'ın da katılımıyla CHP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyarette bulunduk. Ziyarette de Kocaeli Staj Mağdurları Platform Başkanı Muhammet Alperen Oruç ve yönetimi de destekte bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Mücadele birlik ve beraberlik ile kazanır.“ dedi. 

Sakarya SSM İl Başkanı Canan Küsmez ve yönetim kurulu daha sonra Sakarya CHP İlçe Başkanlığı'na da ziyarette bulundu. Başkan Füsun Çetin tarafından büyük memnuniyetle karşılan Küsmez ve yönetimi, misafirperverliği ve samimiyetten dolayı başkan Çetin'e teşekkür etti. Küsmez, Staj ve çıraklık mağdurlarının haklı taleplerini her zaman Meclis'te CHP olarak dile getirdikleri içn Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli vekilleri adına Başkan Ayşe Füsun Çetin'e teşekkür ederek desteğin devamını rica etti.