Dün Samsunspor'un Rizespor'u 3-0 geçmesiyle başlayan yeni hafta, bugün 4 maçla devam edecek.

Ali Koç'un Acun Ilıcalı planı belli oldu Ali Koç'un Acun Ilıcalı planı belli oldu

Saat 13.30'da Kayserispor, Ankaragücü'nü konuk edecek. 

Kayserispor geçen hafta Başakşehir galibiyeti ile moral bulmuştu. Ankaragücü ise 4 maçtır kazanamıyor. Emre Belözoğlu da bu maça çıkış gözüyle bakıyor.

Saat 16.00'da ise Gaziantep FK, Başakşehir'i konuk edecek. Ligde sıkıntılı günler geçiren Gaziantep FK'de Sumudica, bu maça çıkış gözüyle bakıyor. Son iki maçından da mağlubiyetle ayrılan Çağdaş Atan'ın öğrencileri de yeni bir seri için bu maça çıkacak. 

Saat 19.00'da ise Konyaspor, Hatayspor'u konuk edecek. Konyaspor, bu sezon oldukça sıkıntılı günler geçiriyor ve demir attığı küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor. 

Volkan Demirel'in Hatayspor'u ise 29 puanda bulunmasına rağmen düşme potasından gelen sıcaklığı hissediyor. Volkan Demirel'in ekibi bu maçta galip gelip potadan iyice uzaklaşmak istiyor.

FENERBAHÇE, KASIMPAŞA'YI KONUK ALACAK

Liderlik koltuğunu geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Rizespor galibiyeti ile moral bulmuştu. Sarı Lacivertli ekip bugün saat 19.00'da seyircisi önünde ligin formda takımlarından Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Kasımpaşa ise bu sezona damga vuran ekiplerden bir tanesi. Süper Lig'de 5. sırada bulunan Kasımpaşa, bugün Kadıköy'de puan veya puanlar arayacak. 

Editör: Ali Çetin