Acun Ilıcalı, yeni sezon için gün sayan Survivor 2023’ün başvurularının başladığını duyurarak yeni sezonun formatı hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun" ifadelerine yer vermişti.

'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek? 'Kuruluş Osman'da üzen ayrılık! Ne zaman veda edecek?

Survivor'da ilk kez uygulanacak olan bu forman büyük ilgi çekerken yarışmacıların kim olacağı da merak konusu olmuştu.

Ilıcalı’nın açıklamasının ardından yeni sezon kadrosunda kimlerin olduğu merak edilirken Survivor 2023'te yer alacağı konuşulan isimlerden biri de Arda Kural oldu.

Acun Ilıcalı'nın Arda Kural'a Survivor 2023 ekibinde yer alması için teklif götürdüğü iddia edildi. Teklifi kabul ettiği söylenen Kural'ın da 'Fenomenler' takımında yarışacağı belirtiliyor. Sosyal medyada 2023 Survivor All Star fenomenler kadrosunda Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam,  Damla Can, Merve Aydın, adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni TikTok fenomeni Cellat gibi isimlerin yer alacağı iddiaları çok konuşuluyor.