Survivor All Star'ın birbirinden renkli yarışmacıları bu sezon en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Performanslarının yanı sıra birbirleriyle yaşadıkları aşkla hatta ve hatta kavgalarıyla gündemden düşmeyen yarışmacılar, izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Sema-Nisa kavgasının ardından Adem ve Hikmet arasındaki gerginlik dikkat çekti. 

TV8 ekranlarıa gelen Survivor'da dün akşam ödül oyunu mücadelesinde Hikmet ve Adem tartıştılar. Ödül oyunu için karşı karşıya gelen iki takımda gerginlik seviyesi gitgide arttı. Adem ve Hikmet'in mücadelesi sonrası, Hikmet'in yaptığı sevinç oyun alanını karıştırdı. Hikmet'in hareketlerine takılan Adem'e ilginç bir sevinç gösterisi uyguladı. Bu olay sorası ikili arasında büyük bir tartışma yaşandı. 

survivor kavga

Ödül oyununda Adem ile eşleşen Hikmet, parkurun ortasında atladı. Yaptığı sevinç gösterisinde, "Parkta ip atlar gibi atladım, yine tebrik etmedi ne yapayım? " sözleri üzerine Adem sinirlendi ve cevap olarak, "Sen ne yap biliyor musun, şaklabanlık yap arkadaşların gülsün" dedi.

survivor1

Adem'in söylediği söz sonrası Hikmet tartışmanın seviyesini biraz daha arttırarak, "Adem seni palyaço yapar oynatırım" dedi. Daha sonra tartışma devam etti ve Hikmet, Adem'in kendisini tebrik etmesini istedi. 

Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davasında karar çıktı

survivor2

"SENİ ÇUVAL GİBİ YERE SERERİM"

Hikmet'in "Üçüncü raunta geçtik" sözü üzerine Adem, "Sen benimle raunt geçebilir misin? Seni birinci rauntta çuval gibi yere sererim" dedi.

survivor3

Adem'in sert sözleri üzerine Hikmet hodrimeydan diyerek, "Adem bekliyorum. Öyle ringte olduğu gibi olmaz o işler" yanıtı verdi.