Survivor All Star 2024 bu sezon nefes kesecek. 

1 Ocak itibari ile yayına girecek olan Survivor All Star 2024'ün ilk fragmanı yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın sunu ile izleyicileri ekranalra kitleyecek olan yarışmada ünlü sunucunun ''Her koyun kendi bacağından asılacak" dediği ilk fragman yayınlandı. 

Survivor Türkiye - Vikipedi

İleyicisini ekranlara kitleyecek olan  Survivor All Star 2024'ten ilk fragman yayınlndı. Yarışma başlamadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile rakiplerine meydan okuyan Turabi ilk oyunda Poyraz ile tartışıyor.

Turabi Poyraz kavgası diskalifiye alarmını verdi! Daha ilk bölümden  birbirlerine girdiler

2021 Survivor finalisti Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz kaç yaşında ve  nereli? - Magazin Haberleri

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

''SMS YOK''

Ünlü sunu Acun Ilıcalı'nın ''SMS yok'' dediği yarışma ile ilgili, 1 Ocak'ta izleyici ile buluşacak olan yarışmanın açılışını yapan Acun Ilıcalı "SMS yok... Her koyun kendi bacağından asılacak. Kimleri suçlayamayacaksınız. İyiyseniz sonuna kadar gidebileceksiniz. Nagihan Karadere'nin hayalleri gerçek oluyor. Onu anca kendi başarısızlığı eleyecek. Orada da ne bahaneler duyacağız bilmiyorum ama'' şeklinde açıklama yapıldı.

Survivor All Star 2024'ten ilk fragman yayınlandı! Turabi ve Poyraz kavga ediyor

''ŞAMPİYONSAN EFENDİ OLACAKSIN''

Survivor All Star'da ilk dokumulmazlık oyununda Poyraz ve Turabi arasında tartışma çıkıyor. Poyraz Turabi'nin yaptığı paylaşımlara dikkat çekerken, "2 aydır bütün saygısızlıkları ve kışkırtmaları yapan bu adam. Şampiyonsan efendi olacaksın. Seni ağlatacağım" şeklinde açıklama yaptı.

Survivor All Star 2024'ten ilk fragman yayınlandı! Turabi ve Poyraz kavga ediyor

''SENİN BİBERONUNU GETİRDİM''

Öfkeden çılgına dönen Turabi Poyraz'a "Senin biberonunu getirdim. Emziğini... Konuşma lan. Efendiliği öğretecek son adamsın" diyerek Poyraz'a tepki gösterdi.

Survivor All Star 2024'te ilk tartışma! Turabi ve Poyraz arasında gerginlik  - Son Dakika