İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star bu sezonu noktaladı. Programın bitmesiyle beraber yarışmada dördüncü olan Ayşe Yüksel bu sefer seyircinin karşısına oyuncu olarak çıkacaksınız.

AYŞE YÜKSEL OYUNCU OLUYOR

Geçen hafta ismi MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Sergen Özen ile aşk iddialarında anılan Ayşe Yüksel’in, Özen ile evlilik yolunda ilerlediği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ortaya atılan iddialar arasında Sergen Özen’in ailesinin, Ayşe yarışmadayken Ayşe Yüksel’in ailesi ile tanıştığı konuşulmaya başlamıştı. Henüz ikiliden bu konu hakkında bir açıklama gelmezken, Ayşe Yüksel’den gelen paylaşım ağızları açık bıraktı. Ayşe Yüksel, resmen oyuncu olmak için canını dişine takarak çalıştığını gösteren bir paylaşımda bulundu.

BATUHAN'A NİYET AYŞE'YE KISMET

Survivor All Star’da 3. olan Batuhan Karacakaya’nın ismi, FOX TV’nin başarılı dizisi Mahkum ile anılmıştı. Ancak Ayşe Yüksel, yaptığı paylaşımda menajeri ile görüştüğünü gösterdi ve oyuncu olmak için çalışmalara başladığını duyurdu. İlerleyen günlerde Ayşe, Mahkum dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya başlayabilir. Ancak başarılı yarışmacıdan konuya ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi.