Türkiye'nin büyük bir ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star'da heyecan seviyesi gitgide artıyor. Yalnızca zorlu parkurlarla değil, bitmek bilmeyen polemikleriyle de bu sezona damga vurdu. 

Geçtiğimiz günlerde ekrana gelen son bölümde Nagihan ve Nisa arasında tartışma yaşandı. Diğer yandan Demet Akalı'nın da konuya dahil olmasıyla ortalık iyice karıştı. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor, bu sezon All Star konseptiyle seyirci karşısına çıktı. Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıların yer aldığı programda hırs ve rekabet iki katına çıktı. 

NİSA VE NAGİHAN ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Hırs ve rekabetin kurbanı olan yarışmacılar ise her oyun sonrası girdiği polemiklerle isminden söz ettiriyor. Son bölümün polemik kraliçesi Nagihan ve Nisa oldu.

Nagihan; 'Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' dedi.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Acun Ilıcalı, 'Konseyi hemen noktalıyorum' dedi.

Galatasaray'ın yıldızı Kaan Ayhan'ın babalık sevinci! İkinci kez baba oldu Galatasaray'ın yıldızı Kaan Ayhan'ın babalık sevinci! İkinci kez baba oldu

Survivor fragmanında ise Nisa'nın ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' demesi gündem oldu. Nagihan ise, ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor'' yanıtını verdi.

Nisa'nın bu iddiası sonrası Demet Akalın hemen paylaşım yaptı. Sıkı bir Survivor seyircisi olan Demet Akalın Nagihan'ı koruyarak "Hatalı çıkış doping değil" notuyla eski bir haberi paylaştı.

Akalın bir takipçisinin Nisa'yı savunmasına da "Ayn cümleler değil! Senin beynin yanmış ilaçlardan ve doping falan! Vuramazsın böyle gerçek dışı şeylerle hele ki milli bir sporcuyu duracağın yeri bilmelisin!" yanıtını verdi.