Göçmenlerle ilgili söylemleriyle gündemden düşmeyen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasına dev bir pankart astırdı.

Demokrasi Meydanı’ndaki belediye binasının önüne asılan Türkçe ve Arapça yazılı pankartta, “Vatanınızdan kaçıp ülkemize sığındınız. 11 yıldır sizi misafir ettik ama artık yeter. Huzurumuzu geri istiyoruz. Geldiğiniz gibi gidin hemen” ifadeleri yer aldı.

PANKART  MAHKEME KARARIYLA İNDİRİLDİ

CHP, yerel seçimde parti aleyhine çalışan üyelerle ilgili disiplin süreci başlatacak CHP, yerel seçimde parti aleyhine çalışan üyelerle ilgili disiplin süreci başlatacak

Pankart mahkeme kararıyla polis tarafından indirilirken seçim yasakları kapsamına girmesi sebebiyle bu işlemin yapıldığı öğrenildi.

ÖZCAN'DAN AÇIKLAMA

Özcan, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Belediye binamıza sığınmacılara hitaben Türkçe ve Arapça olarak astığımız, Vatanınızdan kaçıp ülkemize sığındınız. 11 yıldır sizi misafir ettik. Ama artık yeter. Huzurumuzu geri istiyoruz. Geldiğiniz gibi gidin. Hemen yazılı pankartımız AKPnin şikayeti üzerine kaldırılmıştır. İşte Türkiye görsün, kim sığınmacı sevici, kim gerçek vatansever. Bu Arap sevicilere alın evinizde besleyin diyoruz bunlar gariban Türk Halkının vergileri ile besliyorlar. Kardeşim yeter artık. Gidecekler.”