Türkiye genelinde birçok sektörde çalışan taşeron işçiler ve belediye şirket çalışanları, hakları ve çalışma koşulları için mücadele etmek üzere Ankara'da bir araya geliyor.

Bu önemli buluşma, işçi hakları ve adalet mücadelesinde güç birliği yapmayı amaçlıyor. Temsilciler, sendika üyeleri ve taşeron çalışanlar, sorunlarını dile getirme ve çözüm önerileri üretme amacıyla 12 Kasım'da bir araya gelecek.

Belediye Şirket İşçileri, KİT taşeronları, kamu taşeron çalışanları, ASM grup elemanları, karayolları çalışanları, kiralık araç şoförleri, sağlık alanında; MR, röntgen, hastane bilgi işlem, ağız diş sağlığı teknisyenleri, seans karşılığı çalışan fizyoterapistler, şehir hastanesi çalışanları, sabim ve çağrı merkezi çalışanları başta olmak üzere kamuda taşeron olarak çalışan tüm mağdurlar 12 Kasım tarihinde Ankara Anıtpark'ta bir araya geliyor.

Kademeli emeklilik ile staj ve çıraklıkta son durum Kademeli emeklilik ile staj ve çıraklıkta son durum

İşçi hakları mücadelesine ivme kazandırmak ve daha adil ve eşit bir çalışma ortamının oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen topluluk basın bildirisinde bulunacak.

Ankara'da gerçekleştirilecek olan program işçilerin sesini daha gür bir şekilde duyurabilmeleri için bir platform sağlayacak ve dayanışma içinde olunması gerekliliğine vurgu yapacak. Programda, işçi haklarına dair güncel gelişmelerin yanı sıra çeşitli sektörlerdeki çalışanların talepleri ele alınacak.

Resim