Spor

Temsilcilerimiz bugün turlamak istiyor!

Temsilcilerimiz Beşiktaş Adana Demirspor ve Fenerbahçe bugün turu geçip gruplara kalmayı hedefliyor.

Abone Ol

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor bugün turlayıp gruplara katılım hakkı sağlayabilmek adına sahaya çıkıyor. 

Temsilcilerimiz, bugün UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçlarında boy gösterecek. Beşiktaş Dinamo Kiev'i, Adana Demirspor ise Genk'i kendi sahasında ağırlayacakken Fenerbahçe ise Hollanda'da Twente deplasmanına çıkacak. 

FENERBAHÇE TWENTE DEPLASMANINDA 

Fenerbahçe UEFA Konfernas Ligi play-off turunun ilk maçında Twente ile kozlarını paylaştı. Hollanda ekibi 20. dakikada Ugalde ile skor perdesini açtı. Fakat Fenerbahçe oynadığı kaliteli futbolla rakibini 5-1'lik skorla devirmeyi başardı. 

Bugün ise rövanş maçı için deplasmana giden Fenerbahçe bir sürpriz yaşamadan turlamak istiyor. Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşma S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak. 

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV'İ KONUK EDİYOR

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi play-off turunun ilk karşılaşmasında Kiev deplasmanında sahaya çıktı. İki takımda dengeli bir oyun ortaya koymasına rağmen Beşiktaş 90+4'te bulduğu golle birlikte sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı. 

Bugün oynanacak olan karşılaşmaya Beşiktaş ev sahipliği yapıyor. Saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor'da naklen yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR GENK'i AĞIRLAYACAK

Adana Demirspor UEFA Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Belçika ekibinin sahasında kozlarını paylaştı. Temsilcimiz Emre Akbaba'nın golüyle birlikte skor perdesini açmasına rağmen ne yazık ki sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Adana Demirspor bu akşam Genk'i konuk ediyor.Karşılaşma saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma ise EXXEN ve TV 8.5 kanallarında naklen yayınlanacak.